Nyheder

Der er mange faktorer som har betydning for din computers ydeevne
Nyheder
Forfatter: Christopher Hammer   

En kæde er ikke stærkere end dets stærkeste led. Dette gamle ordsprog har også sin berettigelse indenfor computerverdenen. Mange tænker fejlagtigt kun på hardware når de skal vurdere deres computers ydeevne og forbedringsmuligheder. Dette er dog langt fra den fulde sandhed. For selvom computeren er begrænset i forholdt til hardwaren, har software mindst ligeså betydning.

 

Derfor er det vigtigt at have kvalitetsprodukter såsom dem du kan købe fra Abakion. Ved f.eks. at vælge det rigtige styresystem sikrer du at din software udnytter din hardware fuldt ud – og det kan stadig sagtens være Windows 7 er en god og tilstrækkelig løsning den dag i dag. For du kan sagtens ved at vælge det forkerte software ende med at stå i en situation, hvor computeren i overført betydning ikke kører på alle cylindere.

Internettet har også meget at sige om ydeevnen

Vi er online i dag i stort set alle henseender. Faktisk er en moderne computer lavet til at være online konstant. På den måde får den alle de oplysninger og opdateringer den skal bruge og samtidig har du alle dine filer tilgængelige selvom de er i skyen. Faktisk at det blevet mere og mere populært at moderne DRM til spil kræver at man er online for at spille, også selvom man spiller singleplayer. Derfor er man tvunget til at have en god stabil internetforbindelse.

Specielt også hvis man vil gøre brug af de utallige streamingmuligheder, som der findes. For mange i dag vælger de almindelige tv-kanaler fra og nøjedes med streamingtjenester og disse kræver en god båndbredde for at få den optimale oplevelse ud af dem. Derfor kan det betale sig at undersøge internetpriser for at sikre man får den rigtige hastighed og endnu vigtigere at man får den rigtige hastighed til den rigtige pris.

Når du har en hjemmeside, er det de samme vilkår som gør sig gældende

Google foretrækker i større og større grad hjemmesider, som er hurtige. Det er der mange årsager til. Den primære er at så tager det Googles egen robot kortere tid for at crawle den. Men det sikrer også at de besøgende får en god oplevelse. Din hjemmesides hastighed bestemmes af mange faktorer og siden at din hostingtjeneste teknisk set er en del af en computer, som bliver stillet til rådighed for en anden, kan du bruge ovenstående til at få et indblik i hvordan hastigheden kan påvirkes.

En af de ting som har stor indflydelse på hastigheden er om det er en dedikeret hosting eller delt hosting. I grove træk betyder det om du er alene om serveren eller om du deler med andre. At du har den alene sørger selvfølgelig for den højeste hastighed, men koster selvfølgelig også flere. Derudover er der masser af variable som gør sig gældende, så derfor er det en god idé at besøge hostingguiden.dk,så du får hjælp til at vælge den rigtige løsning for dig, og selvfølgelig sørge for at den rigtige løsning koster så lidt som muligt.

 

 

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Nye Artikler

News image

Spil CSGO på din PC

  CSGO er blevet rigtig stort. Der er der gode gr...

News image

Forskellige måder du kan spille E-sport på computeren

  Du har sikkert hørt om eSport, som i løbet af...

News image

Find underholdning på din computer og telefon

  I computerens spæde barndom var sådan en mask...

Sådan kan GOG Galaxy give dig en bedre spiloplevelse

Er du træt af at skulle starte dine spil fra man...

News image

De sjoveste typer spil til Windows

  Heldigvis er Windows et rimelig velkendt og vel...

News image

Anmeldelse af onlinecasino: Lotsa Slots

I denne artikel ser vi nærmere på appen Lotsa Sl...

Mest Læste Artikler

News image

Windows 7 RC1 udgivet som fri download, få din version nu.

Microsoft har endelig frigivet Windows 7 Release C...

News image

Windows 7 beta 1, download links!

På grund af utrolig travlhed og hype omkring udgi...

News image

36 ændringer i Windows 7 RC1

Microsoft har frigivet en liste med ikke mindre en...

News image

Windows 7 minimumskrav

At Windows 7 kræver mindre end Windows Vista er i...

News image

Sådan får du en Windows 7 Beta nøgle

Den officielle sider du kan hente Windows 7 Beta f...

News image

Danske priser på Windows 7

Den 22. oktober bliver Windows 7 frigivet på det ...

Tips & Tricks

News image

Sådan benytter du alle regions temaerne

Som vi tidligere har rapporteret er det i Windows ...

News image

Øget fokus på internethastigheder i Danmark

For nylig sendte DR.dk’s Magasinet Penge en uds...

News image

Desktop slideshow

Windows 7 kommer med en masse nye spændende og fl...

Downloads

News image

Langsom PC

Det er og bliver et paradoks. Allerede få månede...

News image

Avast! Pro Antivirus

Antivirus softwaren Avast! Pro Antivirus er et sæ...

News image

K7 AntiVirus Plus

Med K7 AntiVirus Plus kan du beskytte din computer...

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.