Nyheder

3 hotte spil til Windows i 2017
Nyheder
Forfatter: Christopher Hammer   

2017 har været et år, hvor professionel gaming for alvor har vundet frem, hvorfor interessen i E-sport er steget en hel del. Danske hold som North og Astralis, der har konkurreret og vundet mange af de store internationale turneringer, har især været frontløbere i anerkendelsen af gaming som en rigtig sport.

 

I anledningen af det forgangne års stigende popularitet af gaming, vil vi nedenstående bedømme, hvilke af spil, der i størst grad har fundet hjem til diverse gameres værelser.

Flere af spillene kan spilles på både PC, PlayStation 4 osv. Udstyret i en PlayStation 4 er det samme, hvorfor der ikke er noget udstyr, der er bedre egnet til at spille på end andet. Hvis man spiller på PC kan man dog med fordel tage et gik på en bærbar anmeldelse for at finde den, der øger ens præstation mest muligt.

Fortnite

Fortnite er spillet, som i 2017 har taget alle med storm og som stadig bliver spillet for fulde gardiner. Det Hunger Games-lignende gameplay, hvor 100 online spillere bliver droppet ned på en ø for til sidst at finde en last man standing, har faldet i mange gameres smag. En af grundende til, at spillet har vundet så hurtigt frem, er, at det kan downloades gratis!

Spillet ramte sin rekord af flest online brugere på én gang d. 21 december, hvilket talte et antal på hele 3 millioner brugere. Men hvad er det ved det ellers så simple spil, som er så fedt? Gameplayet, der bedst kan beskrives som loot & kill, har flere forskellige aspekter i sig. Spændingen i at man selv skal finde de våben, som skal bruges til at fjerne de andre spillere fra serveren med, er blandt andet det, der har gjort det så populært. Hvis der er noget, som en gamer elsker, så er det succesoplevelser, hvilket dette spil tager godt hånd om. Succesoplevelserne fås altså både ved at finde gode, sjældne våden og ved at skyde andre spillere. Af denne grund kan det stærkt anbefales.

FIFA 18

FIFA-spillene er en klassisk serie spil uden lige. De er blevet revet ned fra hylderne hvert år, hvad end det er de fysiske hylder eller dem, der finder sted på PlayStation store. FIFA 18 er bestemt ingen undtagelse, hvorfor dette spil fortjener at blive omtalt. Det kan lyde kontroversielt, at FIFA 18 indgår i en artikel om hotte spil fra 2017, men dette skyldes, at spillet allerede blev udgivet i september 2017.

Fra forgængeren er der i FIFA 18 sket nogle mærkbare forbedringer. Dette finder først og fremmest sted i grafikken, som bestemt er bedre i denne nyste version. Yderligere er der i gameplayet nogle ændringer, der gør det mere overskueligt at skulle spille en virtuel fodboldkamp. En af disse er, at man kan foretage hurtige udskiftninger ved tryk på blot én knap ved ethvert spilstop. På denne måde undgår man at skulle pause kampen for at foretage ændringer i truppen, hvilket medfører, at man rent faktisk benytter sig meget mere sine udskiftninger.

Antallet af online spillere har siden udgivelsesdatoen været konstant stigende i FIFA 18, hvilket er et klart tegn på spillets popularitet. Vi anbefaler derfor dette spil som nummer 2 i rækken. Derudover kan det stærkt anbefales at købe et headset til at spille det med, således at man kan dominere sine online kampe mest muligt.

Rocket League

Rocket League har været tilgængeligt siden 2015, men har først for alvor vundet frem i 2017. Spillet er gratis, hvilket uden tvivl har hjulpet på dette. Gameplayet er meget simpelt, hvilket med høj sandsynlighed har været det, der har gjort det så populært. Det er ikke altid nødvendigt med et kæmpe open world spil, hvor enhver detalje har været programmeret med omhu, eftersom simple spil kan være mindst ligeså stimulerende.

Til dem, der ikke kender det, går Rocket League ud på at spille fodbold med små radiobiler, som man kører bolden i mål med. Alt efter hvor mange spillere, man vælger at have på banen ad gangen, kan det være meget kaotisk og derfor også meget svært, hvorfor succesoplevelsen er ekstra stor, når man endelig får skubbet bolden i mål. Rocket League spilles nærmest udelukkende online, så de med- og modspillere man får tildelt består udelukkende af andre online spillere.

Hvis man ikke er til nogle af ovenstående spil, kan man finde andre online spil ved at klikke på linket og lade sig inspirere.

Ovenstående spil har hver deres kvaliteter og ved at spille dem vil man uden tvivl kunne brænde en hel del timer af i morskab!

 

 

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Nye Artikler

News image

Spil CSGO på din PC

  CSGO er blevet rigtig stort. Der er der gode gr...

News image

Forskellige måder du kan spille E-sport på computeren

  Du har sikkert hørt om eSport, som i løbet af...

News image

Find underholdning på din computer og telefon

  I computerens spæde barndom var sådan en mask...

Sådan kan GOG Galaxy give dig en bedre spiloplevelse

Er du træt af at skulle starte dine spil fra man...

News image

De sjoveste typer spil til Windows

  Heldigvis er Windows et rimelig velkendt og vel...

News image

Anmeldelse af onlinecasino: Lotsa Slots

I denne artikel ser vi nærmere på appen Lotsa Sl...

Mest Læste Artikler

News image

Windows 7 RC1 udgivet som fri download, få din version nu.

Microsoft har endelig frigivet Windows 7 Release C...

News image

Windows 7 beta 1, download links!

På grund af utrolig travlhed og hype omkring udgi...

News image

36 ændringer i Windows 7 RC1

Microsoft har frigivet en liste med ikke mindre en...

News image

Windows 7 minimumskrav

At Windows 7 kræver mindre end Windows Vista er i...

News image

Sådan får du en Windows 7 Beta nøgle

Den officielle sider du kan hente Windows 7 Beta f...

News image

Danske priser på Windows 7

Den 22. oktober bliver Windows 7 frigivet på det ...

Tips & Tricks

News image

Mirakel værktøjet: Problem Steps Recorder

Hvis du nogensinde har tilbudt teknisk support til...

News image

Mange fordele ved at købe brugte computere

Genbrug af IT er mere end bare købe og sælge ov...

News image

Windows Aero Shake

Aero Shake er et af flere nye Aero Desktop Ekstrau...

Downloads

News image

Avast Premier er en effektiv antivirusløsning

Med Avast Premier får du et softwareprogram der k...

News image

Hurtigere computerspil i Windows 7

Download Game Booster Spiller du ofte computerspi...

News image

Adobe Photoshop Lightroom

En komplet softwarepakke med alle de redskaber du ...

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.