Nyheder

Gode råd og tips til dine online markedsføringskampagner
Nyheder
Forfatter: Christopher Hammer   

I takt med hele tiden forbedrede teknologiske muligheder har digital markedsføring vundet større og større indpas hos rigtig mange virksomheder. For flere har det overhalet den mere traditionelle markedsføring i form af tv- og trykte reklamer.

Det er der rigtig mange grunde til. Der er simpelthen flere muligheder inden for digital markedsføring, og vi har formentlig ikke engang set toppen af isbjerget. Det er bare om at komme i gang, inden du kommer for langt bagud. Derfor giver vi dig nogle råd til dine online markedsføringskampagner.

Forudsætninger for de gode kampagner

Når man skal lave en strategi for sin kampagner, handler det selvfølgelig overordnet om, at man har styr retningen af skibet. Det nytter for eksempel ikke noget at lave flere kampagner, der ikke er kompatible med hinanden.

En anden mere overset ting er, at man virkelig kan spare meget tid og mange besværligheder, hvis man har styr på alle de tekniske detaljer, så man ikke skal sidde og rode med noget lavpraktisk, når man er i gang med den helt store eksekvering af en strategi.

Hertil gælder det blandt andet, at man har en god og sikker internetforbindelse. Alt hvad man laver er online, og man har ikke tid til at bruge tid på en dårlig forbindelse, eller at man bliver angrebet af udefrakommende gæster. Hertil vil det være en rigtig god ide at få bestilt en vpn forbindelse. Hvis du er i tvivl om hvilken vpn forbindelse, du skal starte med, vil det være en god ide at læse en anmeldelse på vpnguiden.

Implementer LinkedIn som en del af dine vertikaler

LinkedIn har et kæmpe, men stadig urealiseret potentiale. Du kan blive en first mover på dette område og begynde at gøre noget få gør - rent faktisk realisere potentialet.

Inden du begynder på den helt store LinkedIn-strategi, er det vigtig, at du spørger dig selv, hvilken virksomhed du driver, og hvad din målgruppe er. LinkedIn er ikke der, hvor man annoncerer på proteinpulver eller andre simple produkter, men er et sted, hvor du har mulighed for at annoncere på komplekse produkter b2b.

Når man annoncerer på LinkedIn, skal man vide, hvad virksomheder bruger LinkedIn til. Det er et sted, hvor folk, modsat på Facebook, rent faktisk bruger kvalitetstid og er opmærksomme på, de er derinde. Det skal du have i mente i dine annoncer.

Hvis du vil læse mere om gode råd til din LinkedIn kampagner, kan du klikke her og læse mere om det.

Content marketing

Et andet rigtigt vigtigt element i dine markedsføringsstrategier er content marketing. Det er et meget debatteret område, og der er mange, der har svært ved at det til at fungere i praksis. Det er forståeligt, for der er mange ting, du skal have styr på, når du laver content marketing.

Derudover kræver det bare meget energi hele tiden at holde sig opdateret med god content. Det gælder både på sin egen side, men det er også vigtigt, at man har god content på andre sider, der så linker til sin egen hjemmeside.

God content har en vis volumen. Google vægter kvantitet højt.

Derudover dækker god content et behov. Det vil sige, at du svarer på eventuelle spørgsmål besøgende har i en eller anden artikel. Det kan være, at du har fundet ud af, der er rigtig mange, der søger på ”skift selv iPhone 6 reservedele” på Google, og du med udgangspunkt i dette behov laver en dybdegående artikel, hvor du forklarer, hvordan man mere præcist gør det.

I langt størstedelen af tilfældene vil artiklen ikke føre til et salg, men i stedet resultere i, at folk der læser artiklen husker dig senere, når de skal bruge et produkt i samme boldgade.

 

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Nye Artikler

News image

Spil CSGO på din PC

  CSGO er blevet rigtig stort. Der er der gode gr...

News image

Forskellige måder du kan spille E-sport på computeren

  Du har sikkert hørt om eSport, som i løbet af...

News image

Find underholdning på din computer og telefon

  I computerens spæde barndom var sådan en mask...

Sådan kan GOG Galaxy give dig en bedre spiloplevelse

Er du træt af at skulle starte dine spil fra man...

News image

De sjoveste typer spil til Windows

  Heldigvis er Windows et rimelig velkendt og vel...

News image

Anmeldelse af onlinecasino: Lotsa Slots

I denne artikel ser vi nærmere på appen Lotsa Sl...

Mest Læste Artikler

News image

Windows 7 RC1 udgivet som fri download, få din version nu.

Microsoft har endelig frigivet Windows 7 Release C...

News image

Windows 7 beta 1, download links!

På grund af utrolig travlhed og hype omkring udgi...

News image

36 ændringer i Windows 7 RC1

Microsoft har frigivet en liste med ikke mindre en...

News image

Windows 7 minimumskrav

At Windows 7 kræver mindre end Windows Vista er i...

News image

Sådan får du en Windows 7 Beta nøgle

Den officielle sider du kan hente Windows 7 Beta f...

News image

Danske priser på Windows 7

Den 22. oktober bliver Windows 7 frigivet på det ...

Tips & Tricks

News image

Brug Windows 7 lommeregneren i Vista

Den nye og forbedrede regnemaskine var en af de f...

News image

Skift hurtigere imellem vinduer

Ved at slå Minimer-maksimer animationen fra kan d...

News image

Skift Start-knappen i Windows 7

Kunne du tænker dig at ændre den lidt kedelige S...

Downloads

News image

Windows 7 Codec Pack

Windows 7 Codec Pack er specielt udviklet til brug...

News image

Windows 7 tema til Vista

Kan du heller ikke vente på det kommende operativ...

News image

Brænd .ISO til DVD i Windows 7

Hvis du har downloadet en .IOS fil fra Internettet...

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.