Sådan fungerer en VPN til Windows
Skrevet af Christopher V. Hammer   
Forfatter: Christopher Hammer   

 

Vil du gerne have den optimale beskyttelse af dine online data? Så kan det være, at du skal se lidt nærmere på en VPN til Windows. Lad os se nærmere på, hvad en VPN er og hvad du kan gøre for at beskytte dig bedst muligt.

 

VPN betyder (virtuel private network). En VPN både beskytter - og er med til at gøre dig usynlig i din færden på nettet - så dine følsomme data ikke bliver stjålet af for eksempel hackere. Når man færdes på internettet, er det ofte, at man for eksempel oplyser adresse, kortoplysninger og andet i forhold til et køb og dette er selvfølgelig vigtigt at beskytte.

Hvis du har din bærbare computer med på ferie eller i offentlige rum, hvor du kobler dig på offentlige WiFi-netværk, så skal du nemlig passe på. Her er det for eksempel en god ide at have en VPN til Windows, så uvedkommende ikke snupper dit kodeord og andre følsomt data.

Når man har en computer og adgang til nettet er man altså mere udsat for hacking og cyberkriminalitet, hvis man ikke er beskyttet. Det er både en god idé at beskytte sig med et antivirus program, men det kan også være relevant med en VPN.

Sammenlign priser på udbydere af VPN

Windows VPN kan du sammenligne priser fra de forskellige udbydere på netop VPN til Windows, sådan at du og din husstand er godt beskyttet. Via linket kan du læse meget mere om de bedste Windows VPN’s i Danmark og sammenligne flere forskellige udbydere. Her kan du blandt andet læse om et prøveperioder og abonnementer samt de forskellige priser. Der findes også meget mere information om blandt andet VPN og hvad begrebet dækker over, hvilket du også kan læse mere om på hjemmesiden privacysharks.dk.

Konklusionen er, at det er en rigtig god idé at beskytte sin computer mod angreb, hvor at fremmede kan få fat i private informationer, koder, billeder og andet. Derfor bør man anskaffe sig den rette beskyttelse alt efter, hvad ens behov er.

VPN specielt til Windows

Hvis du benytter dig af ultra VPN, så er du garanteret anonymitet og streaming når som helst uden problemer. Det betyder, at du kan altså logge på din computer i f.eks. udlandet uden at blive sporet vi a din IP-adresse. ZenMate er også en mulighed du kan vælge. Her får du en hurtig oprettelse og en sikker forbindelse.

Bærbare computere kommer i mange forskellige varianter og med forskellige styresystemer. Når man skal vælge en computer, er det nemlig ikke lige meget, hvor meget hukommelse den har, og om det er en 13 tommer eller en 17 tommer. Når det kommer til styresystemer, er det også forskellige, hvad folk er til. Nogle er mere til Mac, og andre foretrækker computere med Windows som styresystemer. Det er smag og behag. Men uanset hvilken model du har, så er det en god ide at optimere sin beskyttelse af ens data på computeren. Det kan du blandt andet gøre med en VPN.

 

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Nye Artikler

News image

Spil CSGO på din PC

  CSGO er blevet rigtig stort. Der er der gode gr...

News image

Forskellige måder du kan spille E-sport på computeren

  Du har sikkert hørt om eSport, som i løbet af...

News image

Find underholdning på din computer og telefon

  I computerens spæde barndom var sådan en mask...

Sådan kan GOG Galaxy give dig en bedre spiloplevelse

Er du træt af at skulle starte dine spil fra man...

News image

De sjoveste typer spil til Windows

  Heldigvis er Windows et rimelig velkendt og vel...

News image

Anmeldelse af onlinecasino: Lotsa Slots

I denne artikel ser vi nærmere på appen Lotsa Sl...

Mest Læste Artikler

News image

Windows 7 RC1 udgivet som fri download, få din version nu.

Microsoft har endelig frigivet Windows 7 Release C...

News image

Windows 7 beta 1, download links!

På grund af utrolig travlhed og hype omkring udgi...

News image

36 ændringer i Windows 7 RC1

Microsoft har frigivet en liste med ikke mindre en...

News image

Windows 7 minimumskrav

At Windows 7 kræver mindre end Windows Vista er i...

News image

Sådan får du en Windows 7 Beta nøgle

Den officielle sider du kan hente Windows 7 Beta f...

News image

Danske priser på Windows 7

Den 22. oktober bliver Windows 7 frigivet på det ...

Tips & Tricks

News image

Skift Start-knappen i Windows 7

Kunne du tænker dig at ændre den lidt kedelige S...

News image

Forøg boot hastigheden i Windows 7

Windows 7 kører som standard kun med en processor...

News image

Installer manglende programmer i Windows 7

Selvom Windows 7 kommer med en masse nye egenskabe...

Downloads

News image

Avast Premier er en effektiv antivirusløsning

Med Avast Premier får du et softwareprogram der k...

News image

Sådan åbner du Word (.doc og .docx) dokumenter

Download Microsoft Word Viewer Åbn, kopier og pr...

News image

BitDefender Antivirus Plus

Der findes mange gode antivirusprogrammer til Micr...

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.